Varför drop in?

Att älska någon så det gör ont. Den känslan.

Få saker är så stora som när två människor väljer att dela livet tillsammans. Och det är precis det vigselgudstjänsten handlar om – att bekräfta kärleken till varandra. Men idag hamnar fokus ibland på andra saker.

Vilken färg på servetterna man ska ha. Var man ska dra gränsen på gästlistan. Om det är ok att ta ut en kuvertavgift. Vi säger inte att det är fel. Vi tror bara inte att det passar alla människor och att en del ställningstaganden kring arrangemanget kan bli ett hinder för att komma till skott.

Därför vänder vi oss till er som av olika anledningar inte fått till det. Som uppskattar enkelheten och som inte vill ha 100 frågor att ta ställning till. Vi står för präst, musiker, lokal för vigsel och bröllopsvittnen. Vi har till och med gjort ett urval av psalmer och sånger.

Det enda ni behöver göra är att ansöka om hindersprövning via skatteverket.se i god tid och ta med er det giltiga intyget samt giltiga id-handlingar till kyrkan. Ja, och ett stort leende då. För kom ihåg: Störst av allt är kärleken!

 

Fötterna på bröllopsklädda personer, den ena med rosa converseskor